Bedrijfsuitje Nijmegen Arnhem

Je bent hier:
  • home
  • Bedrijfsuitje nijmegen arnhem

Bedrijfsuitje in de regio Nijmegen en Arnhem

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje voor in de omgeving Nijmegen en Arnhem maak je met jouw bedrijf een eigen ontworpen meubel, stoel, kantinetafel of een mooie kast. Alle idee├źn zijn welkom! 
Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar wat je als team kunt maken. Ook zullen we dan een datum, tijdstip en overige wensen bespreken en vastleggen. 

Onder leiding van onze timmerman word je als team aan de slag gezet om de eigen meubels te maken. Het mooie van dit bedrijfsuitje is dat iedereen met elkaar gaat samen werken. Wie is de ontwerper, wie wil meteen gaan zagen en timmeren en wie overziet het geheel, zodat er aan het einde van de middag mooie, bruikbare tafels, kasten of stoelen staan? Uiteraard mogen de gemaakte meubels aan het einde van het programma meegenomen worden naar het bedrijf, zodat het direct in gebruik kan worden genomen. 

Tijdens het maken van deze meubels zal er een heerlijke lunch worden aangeboden. Diverse lekkere belegde broodjes, soep, thee, koffie en fris behoren tot de mogelijkheden. Mocht je zelf andere wensen hebben dan is dan natuurlijk geen probleem. Waarom De Timmercursus?
  • Mooie manier om zelf met hout te leren werken
  • Erg leerzaam
  • Ontmoet nieuwe mensen
Bouw en ontwerp: Internetbureau We Are Konzept